L’empresa Vak Kimsa amplia les seves instal·lacions a Rubí

Més de la meitat de la plantilla de Vak Kimsa és rubinenca

La companyia  Vak Kimsa, situada al polígon industrial del Molí de la Bastida de Rubí, ha ampliat les instal·lacions i ha passat a ocupar una superfície de 3.500 m2, fet que li ha permès millorar la seva capacitat productiva i incorporar nous serveis adreçats als seus treballadors i treballadores.

L’empresa amb seu a Rubí té presència a més de 40 països i es dedica a la fabricació d’agitadors, mescladors en línia i instal·lacions de mescla per als sectors alimentari, químic, cosmètic, farmacèutic i biotecnològic.

La inauguració de les noves instal·lacions va tenir lloc el passat divendres, i va comptar amb la presència institucional de l’Ajuntament de Rubí. Les persones assistents van fer una visita guiada a càrrec dels mateixos treballadors i treballadores de l’empresa. El recorregut va permetre conèixer alguns dels serveis que s’han incorporat a la planta gràcies a l’ampliació, com ara un gimnàs i un nou menjador per a la plantilla, que se sumen a les millores realitzades en matèria de climatització i eficiència energètica.

 

La companyia es va traslladar a Rubí el 1997

Durant l’acte, Anna Torredeflot Barrufet, directora financera i RRHH-CEO, va recordar el naixement de la companyia el 1972 a Barcelona de la mà d’Antoni Torredeflot i Eulàlia Barrufet, el posterior trasllat al polígon Rubí Sud el 1997 per donar resposta a les seves necessitats de creixement i la ubicació definitiva al Molí de la Bastida, deu anys després, per continuar amb el procés d’ampliació.

Per a la direcció de la companyia, instal·lar-se a Rubí va significar una aposta decidida pel municipi i la seva gent: “Esdevenim rubinencs amb la voluntat de fer territori i d’incorporar col·laboradors que ens ajudin a fer créixer el nostre projecte. Avui en dia més del 50% de la plantilla de Vak Kimsa és de Rubí”.

A la inauguració han assistit el regidor d’Ocupabilitat, Víctor García Correas, i el regidor d’Obra Pública, Juan López Núñez, que també ha comptat amb la presència de Ramon Tremosa Balcells, doctor en Economia i exeurodiputat.

 

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?