La formació professional al centre del debat entre la CECOT i el candidat d'ERC

El president de la CECOT, Manel Jiménez, ha traslladat les inquietuds dels empresaris al Xavier Corbera

Aquest dimarts s'han reunit el Fòrum Empresarial Cecot Rubí amb l'alcaldable d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Xavier Corbera, per compartir les mesures econòmiques, empresarials i industrials del partit i per debatre sobre les necessitats i demandes que té l'empresariat. Durant la trobada, Manel Jiménez ha explicat que les seves demandes són que es treballi a millorar el dinamisme a l'administració i que hi hagi més rapidesa en l'execució dels projectes.

Corbera ha assenyalat que la indústria té una importància molt gran a Rubí i s'ha d'aconseguir que tingui "el tracte que es mereix", sabent la rellevància que té la formació professional en tot aquest procés, per això han posat en el centre del debat el projecte de creació d'un centre integral de Formació Professional al Vapor Nou i la Supersond. En aquest sentit, Jiménez ha destacat que la formació professional és una assignatura pendent i que "donen suport" al projecte.

El president de la CECOT ha volgut insistir en el fet que després de les eleccions es reunirà amb qui guanyi per parlar d'aquest tipus de projectes que es pensen a 5 o 10 anys vista i que són vitals pel desenvolupament de la ciutat. "El dia 1 de juny també parlarem de coses tan vitals com que s'ampliïn els ponts d'accés als polígons com el de Cova Solera com l'Ajuntament complementarà les subvencions per ajudar a la regeneració energètica de les petites empreses"

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.