Ja hi ha data d'obertura del nou Mercadona de Rubí

La nova superfície comercial comptarà amb 141 places d'aparcament

Tot i que l'obertura del nou Mercadona, situat al costat del torrent dels Alous, al carrer Marconi, estava prevista per abans d'acabar l'any, finalment obrirà el 16 de gener de 2023. Així ho indiquen uns cartells a l'entrada del nou establiment, a tocar de la nova clínica de cirurgia estètica, que disposarà de 141 places d'aparcament.

Els terrenys on s'ha construït l'edifici, de 1.700 m2, eren propietat de l'Institut Català del Sòl (Incasòl), qui els va vendre a finals de l'any passat a la cadena de supermercats, que ha invertit 5,6 milions d'euros en la seva obertura. La inauguració de la nova superfície comercial suposarà el tancament de l'actual supermercat situat al carrer Calderón de la Barca.

Cartell a l'entrada del nou supermercat Mercadona amb la data d'obertura i el nombre de places d'aparcament. FOTO: NHS

Cartell a l'entrada del nou supermercat Mercadona amb la data d'obertura i el nombre de places d'aparcament. FOTO: NHS

Tal com van informar fonts de la cadena de supermercats, els treballadors canviaran de centre pocs dies abans, quan la nova superfície comercial de Can Sant Joan obri les portes.

El nou establiment seguirà el nou model de botiga eco-eficient i ergonomia per a la plantilla que la companyia està implantant a tota la cadena. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.