Joan Franquesa, nou delegat de la Cambra de Terrassa a Rubí

La funció del nou delegat serà fer seguiment de les necessitats en matèrica de promoció econòmica dels tres municipis

La Cambra de Comerç de Terrassa disposarà, per tercer mandat consecutiu, d'un delegat territorial específic per atendre i recollir les inquietuds socioeconòmiques de l'empresariat dels municipis de Rubí, Sant Cugat i Castellbisbal. En aquesta ocasió, el membre del Ple de la corporació encarregat de la tasca és Joan Franquesa i Cabanes, representant de l'Associació Empresarial de Sant Cugat del Vallès.

El president de la Cambra de Comerç de Terrassa, Ramon Talamàs, explica la importància d'aquesta responsabilitat tot recordant que "aquests tres municipis representen el 60% de la demarcació en termes VAB".

Més info: La candidatura continuista de Ramon Talamàs arrasa a la Cambra de Terrassa

La funció del nou delegat, qui desenvoluparà una acció sobretot proactiva, serà fer seguiment de les necessitats en matèrica de promoció econòmica dels tres municipis. De manera continuada, mantindrà contacte amb l'empresariat i sector comercial per tal de recollir les inquietuds i propiciar de manera efectiva el desenvolupament de serveis i l'acompanyament per part de la Cambra de Comerç de Terrassa a empreses, comerços i autònoms. Arran de la Covid-19, la Cambra de Terrassa va tancar la delegació física que tenia a Sant Cugat i va decidir no tornar-la a obrir. Des de llavors, va posar en funcionament una delegació digital

Joan Franquesa és advocat especialitzat en Dret Urbanístic i Gestió Patrimonial. Així mateix, presta serveis de consultoria legal a empreses i particulars. Anteriorment, va ser tinent d'alcaldia d'Urbanisme per CiU a l'Ajuntament de Sant Cugat i vicepresident del FC Barcelona. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.