Nou programa d'assessorament a dones emprenedores de Rubí

Per poder participar en el programa, cal ser autònoma i tenir l’empresa donada d’alta a la ciutat

L'Ajuntament de Rubí informa que posa en marxa una iniciativa, que compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, per fomentar l’emprenedoria entre les dones i donar suport a les empreses locals.

Requisits

El projecte, anomenat Impuls en femení, ofereix assessorament individualitzat dels projectes empresarials de dones que liderin empreses ubicades o domiciliades a Rubí.

Per poder participar en el programa, cal ser autònoma i tenir l’empresa donada d’alta a Rubí. Aquesta ha de tenir menys de deu persones treballadores i un volum anual de negoci inferior a 2 milions d'euros. L’empresa ha de tenir domicili social i la matriu a la ciutat. Les dones interessades poden presentar la seva candidatura aquí

A través d’aquest programa d’assessorament empresarial també es promou la creació de sinergies entre dones emprenedores que puguin fomentar aliances i construir col·lectivament un hub d'emprenedoria femenina a Rubí. Les participants formaran part d’un grup de treball reduït i rebran formació a mida segons les necessitats concretes del seu projecte. 

El programa es desenvoluparà a partir del mes d’octubre a través de reunions setmanals dels grups de treball formats per quatre empresàries. El projecte té una durada de tres mesos i, en total, es realitzaran 12 sessions de treball.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.