contingut promocionat
RB Administradors logo

 

 

RB Administradors, l'administrador de finques que necessites

Aquest negoci amb seu a Rubí ofereix un servei professional a tot el Vallès Occidental

Estàs buscant un administrador de finques per posar ordre a la teva comunitat de propietaris? RB Administradors t'ajuda en els tràmits de la teva comunitat dia a Rubí o qualsevol de les ciutats del Vallès Occidental.

Quins serveis ofereix l'administrador de finques, RB Administradors?

Aquesta empresa proporciona un servei integral tant a comunitats de propietaris petites com en mancomunitats. Realitzen tots els tràmits que necessitis i t'assessoren sobre la legislació que cal complir per garantir que el funcionament de la comunitat es fa d'acord amb la llei actual.

S'encarreguen de tots els serveis que facin falta per tirar endavant la comunitat de propietaris sense que els veïns s'hagin de preocupar de la gestió diària.

Entre aquests s'inclouen convocatòries de reunions amb l'estudi de despeses i elaboració del pressupost de l'exercici, assistència a les juntes de propietaris, creació i gestió del compte bancari propi de la comunitat, mediació entre els veïns i l'administració pública, gestió d'incidències a la comunitat i assessorament sobre la propietat immobiliària.

Xarxa de col·laboradors experts

Per poder garantir un servei de qualitat excel·lent, RB Administradors compta amb un grup de col·laboradors experts, com Arquit-tec grup (arquitectes), FK Julià (tota mena d’assegurances), INMO Europeas (gestions immobiliàries) i HSA abogados (advocats), que disposen d'una àmplia experiència i una gran competència tècnica.

Si desitges tenir un aliat per portar la gestió diària de la teva comunitat de propietaris, així com a qualsevol dels serveis oferits pels col·laboradors associats contacta amb RB Administradors.

RB ADMINISTRADORS, la gestoria que necessites amb seu a Rubí. FOTO: Cedida
Redacció