Sedatex, amb planta a Rubí, rep un préstec de 3 milions d'euros de la Generalitat

Aquesta inversió servirà per impulsar el pla de futur de la firma en àmbits com la sostenibilitat o la innovació tecnològica

L'empresa Sedatex, que té fàbriques a Rubí, Massanes, les Borges Blanques i Esparreguera, ha tancat un acord amb el Departament d'Empresa i Treball per a la concessió d'un préstec de 3 milions d'euros a través de la línia de Reactivació Industrial.

Segons ha detallat el Govern en un comunicat, aquests recursos serviran per impulsar el pla de futur de la firma en àmbits com la sostenibilitat, la internacionalització, l'eficiència energètica i la innovació tecnològica. Entre les principals inversions hi ha la instal·lació de plaques fotovoltaiques, l'ús de noves depuradores d'aigües o l'increment d'activitat amb nova maquinària.

Sedatex està dedicada a la fabricació, transformació, distribució i comercialització de teixit de tota classe. En total ocupa una plantilla de més de 435 treballadors i ara prepara el salt al Brasil.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.