Un veí de Rubí cancel·la un deute de 80.004 euros amb la Llei de Segona Oportunitat

El concursat va entrar en un bucle de deutes del qual es va veure incapaç de sortir

Un veí de Rubí ha aconseguit cancel·lar un deute de 80.004 euros, després que el Jutjat nº2 de Rubí hagi dictat l'exoneració del passiu no satisfet al qual no podia fer front.

Aquest veí de Rubí va entrar en "un bucle de deutes" del qual es va veure incapaç de sortir. Per aquesta raó, va haver d'acudir a la Llei de Segona Oportunitat i així reactivar-se en l'economia. Ara, de la mà de Repara Tu Deuda Abogados, ha quedat lliure de deutes després de dictar el Jutjat de Primera Instància nº2 de Rubí el Benefici d'Exoneració del Passiu Insatisfet (BEPI) en el seu cas.

Des del bufet d'advocats expliquen a cada persona quins són els requisits i els passos necessaris. I és que "molts creuen de forma equivocada que el procediment és més difícil del que en realitat és. Procurem que entenguin que es tracta de tenir paciència, ja que, si es compleixen les condicions, al final aconsegueixen l'exoneració dels deutes".

Als qui no poden quedar lliures a través d'aquesta eina, el despatx també els ofereix l'opció de cancel·lar targetes de crèdit, targetes revolving, minicrèdits, préstecs i hipoteques. Ho fa estudiant els contractes signats amb bancs i entitats financeres per a comprovar si existeix algun tipus de clàusula abusiva i reclamar.
 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.