L'absolut masculí del CN Rubí continuarà a l'elit del waterpolo estatal

El Club Natació Rubí va disputar aquesta eliminatòria, al millor de tres partits, contra el Real Canoe de Madrid

Durant la setmana passada es va disputar el play-off per la permanència a la divisió d'honor masculina de waterpolo. El Club Natació Rubí va disputar aquesta eliminatòria, al millor de tres partits, contra el Real Canoe de Madrid. Els waterpolistes dirigits pel Tiago, van realitzar dos grans enfrontaments imposant-se a l'equip Madrileny, en els dos partits disputats.

El primer disputat a Sabadell es va guanyar amb un ajustat 14-13 i després d'una agònica tanda de penals, el segon disputat a Madrid va tenir un resultat clar de 7-11. En tots dos partits, un waterpolista del CN Rubí va ser escollit com a MWP de l'enfrontament. A Sabadell va ser el Sergio Fernandez, i a Madrid l'Alex Ortiz. Amb aquests resultats, l'equip s'assegura continuar una temporada més a l'elit del waterpolo estatal, després de protagonitzar la seva millor temporada a la divisió d'honor, assolint el seu millor rècord de puntuació.

L'absolut masculí del CN Rubí continuarà a l'elit del waterpolo estatal. FOTO: Cedida

L'absolut masculí del CN Rubí continuarà a l'elit del waterpolo estatal. FOTO: Cedida

Per la seva part, l'equip femení disputarà aquesta setmana a les instal·lacions del club rubinenc, el primer partit del play-off per la permanència contra el Real Canoe de Madrid. La tornada la disputaran dissabte a Madrid.

En natació, Lloret de Mar va ser l'escenari escollit per la Federació Catalana per celebrar la Final de Delegacions on han estat representades Tarragona, Lleida, Catalunya Central-Anoia-Penedès, Baix Llobregat, Vallès i Girona-Osona. La delegació de Girona-Osona ha estat finalment la guanyadora. Dins la selecció del Vallès, el Club ha estat representat amb dos dels nedadors Infantils amb més progressió, l'Asier Aguilera i el Max Cerezo. Tots dos han tingut una molt bona actuació, l'Asier aconseguint dues mínimes pel Campionat de Catalunya d'estiu en 50 i 100 papallona, i el Max millorant de nou les mínimes que ja tenia pels 50 lliures i 50 braça.

En triatló es va disputar el "Campionat d'Espanya d'Aquabike i de triatló de mitja distància", a Iruña, Pamplona. El club va estar present amb una nodrida representació a les dues proves.

En la prova de triatló van competir quatre esportistes assolint els següents resultats:

  • Grup d'edat 30-34: Marc Lopez 46a posició
  • Grup d'edat 45-49: Iñaki Fusté 100a posició
  • Grup d'edat 60-64: Ricard Valenzuela 5a posició / Gerardo Blanco 10a posició 

En la prova d'aquabike els tres esportistes participants  van fer els següents resultats:

  • Grup d'edat 50-54: Fede Haba 6a posició.
  • Grup d'edat 55-59: Toni Venteo 8a posició
  • Grup d'edat 60-64; Juan José Sanchez 4a posició 
L'equip de Triatló del CN Rubí. FOTO: Cedida

L'equip de Triatló del CN Rubí. FOTO: Cedida

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.