Aitor Torres: "L'equip ha d'estar tranquil i mantenir una actitud guanyadora"

Tant el capità de la UE Rubí com l'entrenador han explicat que plantegen el partit per competir-lo al màxim nivell

Falten tan sols unes hores perquè comenci el partit de Copa del Rei entre la UE Rubí i l'Athletic de Bilbao, un enfrontament que com ja ha quedat clar aquests dies, serà un esdeveniment històric per la ciutat.

El capità de l'equip rubinenc, Aitor Torres, ha explicat que els jugadors estan tranquils i entrenant amb molta intensitat. "Estem preparant el partit amb ganes, però l'equip de moment està tranquil", ha dit Torres.

L'entrenador, Jordi Peris, ja ens avançava a l'entrevista realitzada al TOT Rubí que l'Athletic Club de Bilbao era l'equip contra el qual més ganes tenien de jugar, i és que dins de la plantilla hi ha bastants simpatitzants del conjunt basc. "Jo sóc simpatitzant de l'Athletic i és molt especial per a mi viure aquest partit. Sobretot poder competir contra Óscar de Marcos i Iker Muniain", sentenciava el capità.

Més info: Jordi Peris (entrenador UE Rubí): "Serà un partit que marcarà les nostres vides"

Tot i això, Torres adverteix que fins dissabte passat portaven 20 partits sense perdre a casa, una fita de la qual pocs clubs poden presumir.

Per la seva banda, Jordi Peris també s'ha mantingut ferm i ha explicat que no plantegen el partit per empatar o passar-s'ho bé, volen competir per la victòria. "Hi ha possibilitats de guanyar, són reduïdes però existeixen".

"Vull que l'equip jugui com ha fet sempre en els partits de màxima exigència, amb l'ADN que hem instaurat a l'equip, amb esforç i sacrifici", ha finalitzat Peris.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.