L'Ajuntament de Rubí expressa el seu rebuig pel cas Rubiales

El consistori dona tot el suport a la jugadora i campiona del món, Jennifer Hermoso

L'Ajuntament de Rubí ha fet públic aquest 26 d'agost un comunicat expressant el seu rebuig davant l'actitud del president de la Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Luis Rubiales, a la final del Mundial de futbol femení del passat 20 d'agost a Sidney, Australia.

Condemnen el seu comportament a la celebració posterior al triomf i consideren que l'actitud de Rubiales "ha estat injustificable i que hauria d'erradicar-se de qualsevol manifestació esportiva i ciutadana. Representa una falta de respecte cap a una professional, una agressió pública cap a una dona, una demostració del masclisme més ranci i un mal exemple per a milers i milers de nens i nenes que practiquen esport."

Des del consistori també critiquen la postura de Rubiales de situar-se com a víctima en l'acte que va tenir lloc el divendres al matí, quan va dir en cinc ocasions que no anava a dimitir.

L'Ajuntament de Rubí dona tot el suport a la jugadora i campiona del món, Jennifer Hermoso, i insten a les institucions competents que actuïn i cessin al president de la RFEF per les seves accions.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.