Un altre empat del Veinti sobre la botzina

L'equip continua sense conèixer la victòria en aquest grup 3 de la Segona Catalana

El CF Juventud 25 de Septiembre continua sense conèixer la victòria en aquest grup 3 de la Segona Catalana, malgrat que per joc potser s'ha merescut una mica més. Aquest diumenge 8 d'octubre, ha empatat a 2 a Castelldefels contra la UD Vista Alegre, en el partit corresponent a la 5a jornada de lliga.

El Veinti va dominar durant pràcticament tot el partit, però la falta d'encert i els errors defensius el van penalitzar. En la primera part, els de Rubí van tenir diverses ocasions i, de fet, va ser l'equip local qui es va avançar just abans del descans.

A la represa, va haver-hi la mateixa tònica dels primers 45 minuts, amb el control del Veinti i el Vista Alegre buscant la contra. En un error a la sortida de pilota, va arribar el 2-0 per als locals, que semblaven sentenciar el partit. Però l'entrada de fins a 3 jugadors de refresc va donar ales als de Richard Giménez, quan l'Óscar posava el 2-1 només 5 minuts després. En el descompte novament, el davanter-centre marcava el definitiu empat a 2 i esclatava la bogeria en els aficionats que es van desplaçar per veure el partit.

Per la seva banda l'Amateur B del Veinti, que juga al grup 13 de Quarta Catalana, va guanyar 4-8 al USC Catalunya i es líder del seu grup amb dues victòries en els 2 partits disputats

Aquest punt li sap a poc a un Veinti que es manté a la zona mitjana-baixa amb 4 punts. El pròxim diumenge rebrà la visita del Marianao Poblet a les 12:05 hores, al Municipal 25 de setembre.