Bea Ortiz, jugadora clau en la final de la Supercopa d'Espanya

La rubinenca, MVP del partit, anota 4 gols en el primer període del matx vers al CN Sant Andreu i ajuda al CN Sabadell a endur-se la seva desena Supercopa d'Espanya

La rubinenca Bea Ortiz al CAR de Sant Cugat
La rubinenca Bea Ortiz al CAR de Sant Cugat | Núria Escudé

Bea Ortiz, jugadora de l'Astralpool Club Natació Sabadell, va guanyar la Supercopa d'Espanya vers al Club Natació Sant Andreu per un resultat de 8 a 5. A més, en el partit, disputat a la piscina Nazaret de València, la rubinenca va ser escollida com a jugadora més valuosa de la final.

L'efectivitat de Bea Ortiz va ser fonamental en el desenvolupament del partit, un partit que en el primer quart, el club de Sabadell vencia 4 a 2, gràcies a l'efectivitat de la rubinenca. La jugadora va ser l'encarregada d'anotar els 4 primers gols del seu equip en 4 llançaments que va tenir.

Amb això, l'equip del Vallès Occidental marxava a la mitja part amb un resultat favorable de 5 a 4 i, després de vèncer en el tercer quart 2 a 0, tancava el partit amb un marcador final de 8 a 5. Amb aquesta victòria, el club de Sabadell alça per desena vegada consecutiva el trofeu, demostrant la seva superioritat en la competició domèstica.