Bons resultats d'Arquers de Rubí en el campionat d'Espanya a l'aire lliure

Albert Torres i Carles Sabatés participen en el campionat d'Espanya a l'aire lliure

El 28, 29 i 30 d'agost de 2020 es va celebrar, a les instal·lacions del camp de rugbi del complex esportiu de Cantarranas, a Madrid, el Campionat d'Espanya a l'aire lliure de la Reial Federació Espanyola de Tir amb Arc.

Entre importants mesures de seguretat i higiene durant la competició van assistir els arquers del club Arquers de Rubí, Albert Torres, que competia en la modalitat d'arc instintiu sènior home, i Carles Sabatés, en la modalitat arc nu sènior home.

Des del club destaquen la bona participació de tots dos arquers, que van aconseguir superar el round classificatori, així com superar els seus enfrontaments 1/16 de final, però per un resultat molt ajustat no van poder fer el mateix en els enfrontaments d'1/8 de final. Finalment, Carles Sabatés va aconseguir la catorzena posició en la seva categoria, mentre Albert Torres aconseguia la quinzena de la seva.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.