Bons resultats per a l'equip femení i masculí del Cent Patins

Durant els dos partits es van recaptar fons per a La Marató de TV3, destinada enguany a la salut mental

L'equip femení del Cent Patins s'ha enfrontat aquest cap de setmana a les Skulls d'Almàssera. L'equip valència, amb un equip molt jove, no va ser rival per a les rubinenques tot i que no li van posar el partit gens fàcil. El primer gol el feia la colombiana Juliana que milita a les files de Rubí i que es va produir sota la botzina a les acaballes de la primera part. A la represa de la segona part un gran gol de Júlia Puigpinós posava el segon al marcador que donava tranquil·litat.

L'atac constant per part de tots dos equips feia les delícies del públic que va celebrar el gol de Judit Pareja. Les valencianes van maquillar el resultat amb gol de la seva capitana Blanca. El marcador final de 3-1 que consolida la segona posició empatada a punts amb el primer classificat.

La nota negativa és la lesió de la rubinenca Shauny Ortega, que milita a les files valencianes i a qui el club li desitja una curta recuperació.

L'equip masculí del club d'hoquei rubinenc va rebre al HC Castelló, equip de la part baixa de la classificació però també un equip incòmode per als rubinencs, que sempre han tingut dificultat per guanyar-los. L'any passat, per exemple, els jugadors de Fajardo van perdre tot dos partits.

Els castellonencs es van avançar al marcador als set minuts de partit, gol que va contrarestar tres minut més tard el capità del Cent Patins, Ian Alarcón, quan faltaven 23 segons una desafortunada jugada amb una mica de sort col·locava l'1-2 al descans per a l'equip visitant. A la represa els rubinencs no es posaren nerviosos i van fer el seu joc, esperant el seu moment, que va trigar fins al minut vuit i mig amb gol del francès Godano.

Tot feia pensar en un empat donat el joc de tots dos equips i la gran actuació del porter castellonenc amb 54 aturades. Però com tot és qüestió de temps la victòria arriba amb dos gols en només trenta segons aconseguits per Ian i Genis que deixavs l'equip visitant molt tocat. Victòria important que deixa els rubinencs com a cinquens, molt a prop dels play-offs.

En tots dos partits es van fer activitats per a recaptar diners per a la Marató de TV3, recaptació que continuarà el proper cap de setmana amb la seu alevina de lliga nacional
que es disputarà a Rubí i que aplegarà a sis equips i més de 200 visitants d'arreu d'Espanya que donarà el tret de sortida a la competició, on el HCR Cent Patins intentarà guanyar els seus partits.