Cap de setmana complicat per als equips del Cent Patins

Cap de setmana dolent per als equips femení i masculí d'hoquei en línia de Rubí

Els equips femení i masculí d'hoquei línia del Cent Patins han viatjat fins a Valladolid per a disputar una nova jornada de lliga elit. Desplaçament complicat per a tots dos.

Les noies començaven primer amb una primera part molt dolenta on van arribar tres gols en els primers 20 minuts de partit que va deixar l'equip rubinenc tan congelat com el fred i la neu que han viscut durant el viatge. I és que les noies no arriben amb ocasions clares a porteria.

A la segona part van arribar amb més facilitat però sense sort de cara a porteria que sempre trobava a la portera val·lisoletana Carmen. Partit per oblidar i aprendre de les errades, resultat final 4-0.

Els nois jugaven tot seguit i podríem dir que va ser una primera part calcada a les noies inclòs el resultat, amb la diferència que els nois van disposar d'oportunitats però sense gaire encert. A la represa de la segona part un gol del francès Godano els primers minuts ficava al Cent Patins dins del partit. Però sense gaire sort cara porteria, i és que tot l'acabava aturant el porter de Valladolid Javier Tordera, tot i que els rubinencs van tenir diverses oportunitats com la de l'Ian Alarcon, que en dues vegades es va quedar sol davant de porteria sense trobar gol.

Cap de setmana dolent per als interessos rubinencs. Les noies es col·loquen segones empatades a punts entre els tres primers classificats. Els nois baixen a la cinquena plaça, però molt a prop dels play-offs.

El cap de setmana terminava amb la primera seu de la lliga infantil nacional. Els nois de Lorente han disputat tres partits amb dues victòries i una derrota. Van guanyar els partits davant Castelló 3-4 , Skulls 10-2 i van perdre davant Valladolid per 7-3.