El CEF Can Mir, guardonat per la seva faceta en cooperació internacional

Reconeixement a la tasca que desenvolupa l'entitat rubinenca a Boloukounda, Senegal

La Fundació Catalana per a l'Esport ha reconegut el Club Escola de Futbol Can Mir en la categoria de Cooperació Internacional.

El dijous 18 de novembre, els representants de l'entitat rubinenca, Jordi Peiró i Xavi Mas, president i vicepresident respectivament, van recollir el guardó a la gala organitzada per la Fundació Catalana per a l'Esport.

Després de tres anys col·laborant amb la població de Bouloukounda (Senegal), tant en l'aspecte esportiu com en el de desenvolupament, des del club rubinenc destaquen que aquest reconeixement no hagués estat possible sense la tasca que dels seus voluntaris: en Xavi, la Rous, en Mbanding, l'Ariadna, l'Oriol i en Xavier; així com les persones que "van treballar a l'ombra", com Cayetano, que fa poc temps ens va deixar, i la Rosa, responsable de comunicació del club.

El CEF Can Mir també dediquen el reconeixement als protagonistes: el poble de Bouloukounda, "que va acollir la nostra gent, i especialment els nens i nenes del poblat, amb els que mantenim llaços immensos d'estimació i afecte".

 

Més info: “La vida allà és una aventura”, Xavi Mas, vicepresident del CEF Can Mir
 

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.