Cinc components de la secció de triatló del CN Rubí disputen el "Tritour de Deltebre"

Aquest és el triatló amb més projecció a la província de Tarragona

El cap de setmana passat, cinc components de la secció de triatló del CN Rubí van disputar el "Tritour de Deltebre". Aquest és el triatló amb més projecció a la província de Tarragona amb més de 1.000 participants.

La prova té un recorregut ideal per a la pràctica del triatló; natació a favor del corrent del riu Ebre, bicicleta ràpida i un tram de cursa a peu pla que fa que en les 4 distàncies proposades, tot triatleta tingui cabuda. Els esportistes del club van assolir els següents resultats:

• En la prova "Half individual": Frank Garcia (70ª posició).
  • En la prova "Sprint individual": Carlos Garrido (49ª posició).
  • En la prova "Olímpic individual": Pau Venteo (41ª posició), Marc Lopez (43ª posició) i Toni Venteo (115ª posició).

Natació femenina

El mateix cap de setmana, l'equip absolut femení va protagonitzar un emocionant partit a la piscina del CN Echeyde (Tenerife). Les noies del Karlos Ligero van llençar-se a la piscina sense complexos amb la intenció de fer un bon partit per preparar el final de lliga i agafar ànims pels enfrontaments decisius que els resten.

Les waterpolistes van estar a punt de donar la sorpresa, assolint un empat final a 12 gols, però en la tanda de penals les canàries vans estar més encertades, deixant el resultat final 17-16. Aquesta setmana, a Can Rosés, les noies s'enfronten a les últimes de la classificació, el CD Boadilla.