Cinquena victòria consecutiva del Veinti

La pròxima setmana s'enfronta al Sant Cugat FC, segon classificat

Continua el CF Juventud 25 de Septiembre amb pas ferm al grup 6 de la Tercera Catalana. Aquest passat diumenge va aconseguir una nova victòria davant de la UD Can Trias que el manté com a líder avantatjant en 9 punts els seus perseguidors Sant Cugat i Sabadellenca.

Partit d'ofici de l'equip de Richard Giménez davant d'un Can Trias que va proposar un partit molt tancat. Kai, al quart d'hora posava per davant del marcador el Veinti, en una de les poques ocasions que hi va haver a la primera part.

El CF Juventud 25 de Septiembre amb pas ferm. FOTO: Cedida

A la represa, el guió va ser similar amb l'equip local intentant crear perill i els de Viladecavalls defensant. Els canvis van donar un altre aire al Veinti que va aconseguir augmentar el marcador amb gols de Marcos al minut 72 i Sergi a 10 minuts del final.

Resultat de 3-0 final que donarà moral al CF Juventud 25 de Septiembre per afrontar el pròxim partit contra el Sant Cugat FC, segon classificat. Serà el dissabte 18 de març a les 17:30 h a la zona esportiva Jaume Tubau de Sant Cugat.