Cinquena victòria consecutiva del Veinti

El Veinti es col·loca en 3a posició a la taula de classificació, a 2 punts de Ciutat Cooperativa i Gavà

El CF Juventud 25 de Septiembre ha aconseguit una nova victòria aquest diumenge, aquest cop contra el filial del Viladecans per 2 gols a 0. És la cinquena victòria de forma consecutiva i el tercer partit consecutiu que acaba sense encaixar gol.

Aquesta vegada no va ser fins al final del matx quan van obtenir els gols, concretament als minuts 86 i 89. De nou dos jugadors que van sortir des de la banqueta van anotar els gols, Marçal i Dani García.

Durant la primera part, el partit va estar de tu a tu entre tots dos equips amb poques ocasions per les dues parts.

Mateix guió a la segona meitat, amb un Veinti que volia tenir més la pilota i un Viladecans intentant arribar amb perill a la contra. Als minuts finals, els jugadors de refresc que va incorporar Richard Giménez van donar un altre aire a l'equip i així es va assolir la victòria final.

El Veinti celebrant la victòria. FOTO: Cedida

El Veinti es col·loca en 3a posició a la taula de classificació, a 2 punts de Ciutat Cooperativa i Gavà. Precisament l'equip de Sant Boi de Llobregat serà el proper rival, el dissabte 18 de novembre a les 18 hores al Municipal Dani Jarque Ciutat Cooperativa, en què es preveu un partit trepidant.

L'Amateur B del CF Juventud 25 de Septiembre va caure derrotat 2-1 a Montcada contra el CD Montcada C. El filial del Veinti ocupa la zona mitjana de la classificació i el diumenge vinent rebrà al Municipal 25 de setembre l'Àgora Sant Cugat, a partir de les 12:05h