Comencen les obres per cobrir les pistes de petanca de Cova Solera

Un cop finalitzades les obres, les pistes de petanca de Cova Solera seran les úniques cobertes de tot Catalunya

Ja s'han iniciat les obres de cobriment d’una part de les pistes de petanca de Cova Solera. Els treballs tenen una durada prevista de tres mesos i van a càrrec de l’empresa B28 Construccions, S.L. El seu pressupost d’execució és de de 253.900 euros.

El projecte respon a una demanda històrica de la Unió Petanca Les Torres i consisteix a tapar la zona anterior del local social amb una coberta tèxtil, tipus volta, amb tancaments laterals. Les façanes de la nova estructura disposaran de lones corredisses que es podran plegar sobre els pilars, de manera que l’espai podrà ser obert o tancat a voluntat de les persones usuàries.

Així és com quedaran les pistes de petanca cobertes de Cova Solera.

 

Amb aquesta actuació, emmarcada en el pla d'inversions, l’espai es redistribuirà i es guanyaran dues pistes noves on ara n’hi ha vuit. Així doncs, el conjunt de la instal·lació passarà a tenir una trentena d’espais de joc, deu dels quals estaran coberts.

Un cop finalitzades les obres, les pistes de petanca de Cova Solera seran les úniques cobertes de tot Catalunya. Això possibilitarà que s’hi puguin celebrar competicions malgrat les inclemències meteorològiques i, per tant, augmentarà les opcions perquè Rubí aculli esdeveniments rellevants dins d’aquest esport.

Més informació
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?