Debuta el rubinenc Arnau Puigmal a Primera Divisió

El jugador de l'UD Almeria va perdre 1-2 davant l'actual campió de lliga, el Reial Madrid

El migcampista Arnau Puigmal debuta en Primera Divisió amb l'UD Almeria en la jornada inaugural de LaLiga 22/23. El jugador de Rubí va entrar al partit en el minut 81 en substitució del defensa Kaiky Fernandes. L'equip vermell-i-blanc no va poder defensar el gol d'avantatge i va caure per 1 a 2 en el retorn a Primera.

L'UD Almeria, que tornava a la màxima competició estatal, es va enfrontar a l'actual campió de Lliga i Champions League, el Reial Madrid. Puigmal, que va entrar en els darrers minuts de partit, junt amb els seus companys no van poder fer res per aconseguir l'empat i sumar els primers punts de la temporada. El jugador de Rubí, en els 10 minuts que va jugar, va ser amonestat amb targeta groga.

"Hem d'estar contents amb el treball de l'equip, hem donat la cara i ara toca seguir cap endavant", va explicar Arnau als mitjans del club d'Almeria.

L'equip entrenat pel català Rubi, disputarà la segona jornada de lliga com a visitant a l'Estadi Martínez Valero, camp de l'Elx.