Derrota del Veinti davant del Terlenka

L'equip va caure després de vuit partits sense conèixer la derrota

El CF Juventud 25 de Septiembre va caure després de vuit partits sense conèixer la derrota. El Club Barcelonista Terlenka, tercer classificat, es va emportar la victòria del Municipal per 1-2.

La primera part va ser de clar domini visitant i abans de la mitja hora de joc ja guanyaven per 0-2 i van tenir ocasions per ampliar l'avantatge. Sidiky, abans del descans, retallava distàncies.

A la represa el Veinti va sortir millor al terreny de joc i va intentar capgirar el partit, el treball defensiu del Terlenka, però, va desbaratar qualsevol oportunitat i va evitar la remuntada dels rubinencs com ja s'havia donat en anteriors partits.

Amb aquesta derrota la part de dalt pressiona una mica més i el Veinti, que continua segon classificat, veu com els seus rivals, Terlenka i Almeda, s'acosten i se situen a 3 punts. A primera posició continua el Ciutat Cooperativa amb 9 punts d'avantatge. A la jornada vinent els homes de Richard Giménez visiten el filial del Viladecans, serà diumenge a les 18h.

Per la seva banda l'Amateur B del CF Juventud 25 de Septiembre va perdre per 3 gols a 1 el derbi contra l'Olímpic de Can Fatjó.