Derrota del Veinti per la mínima

Per la seva banda, el filial va aconseguir una contundent victòria contra el Can Mir

El CF Juventud 25 de Septiembre va patir la primera derrota del 2024, quarta a la temporada, al partit que tancava la primera volta del grup 3 de la Segona Catalana que el va enfrontar a l'Sporting Gavà.

El partit va ser molt tancat, gairebé sense oportunitats de gol en el primer temps. Les més clares això sí, van ser per a l'equip local, però no obstant va ser el Veinti qui es va avançar al marcador per mediació de Kai, a la mitja hora de joc.

A la segona part va sortir amb una marxa més l'Sporting i va posar les taules al marcador 2 minuts després de la represa. A partir d'aquí, partit de tu a tu entre els dos equips que va caure del costat dels locals a l'últim minut de joc amb el definitiu 2-1. Així doncs, el Veinti acaba aquesta primera volta en una meritòria tercera posició.

El proper partit repeteix fora de casa, dissabte a partir de les 18h contra la UD Unificació Bellvitge.

Per la seva banda el filial del CF Juventud 25 de Septiembre va aconseguir una contundent victòria per 1-6 contra el Can Mir i es manté en una còmoda posició intermèdia a la classificació del grup 13 de la Quarta Catalana.