El Club Petanca Santa Rosa organitzarà el torneig internacional Open Ciutat de Rubí, amb més de 6.000 euros en premis

Segons l'organitzador, Àngel de la Vega, "no s'ha fet mai un torneig amb tants jugadors internacionals ni aquí ni a l'Estat espanyol"

El Club Petanca Santa Rosa de Rubí organitzarà la segona edició de l'Open de Petanca d'Hivern Ciutat de Rubí, el cap de setmana del 2 i 3 de febrer, amb entrada gratuïta. Aquest torneig internacional reunirà 64 tripletes (prop de 200 jugadors), on els 8 primers classificats de les categories de general i consolidació es repartiran més de 6.000 euros (6.540 euros) en premis en metàl·lic. L'entitat amfitriona hi participarà amb una tripleta.

Jugadors internacionals i de l'Estat espanyol

En la competició, que compta amb el suport de l'Ajuntament de Rubí, es podran veure en directe jugadors internacionals de primer nivell, com dos campions del món de França; una tripleta del Marroc, subcampions del Món el 2018 i un campió del Món amb Bèlgica. També hi haurà alguns dels millors jugadors espanyols, com Jose Luís Guach, campió d'Europa el 2010 i 5 vegades campió d'Espanya; Sergio García, 3r del món en tir de precisió i campió d'Espanya 10 vegades; Agustín Hernández, que ha guanyat més de 15 campionats d'Espanya; Antonio López, que ha jugat 5 mundials, ha guanyat els Jocs del Mediterrani, i ha estat 4 vegades campió d'Espanya; Joaquín Romero, campió del món juvenil i ha jugat 4 mundials; Marco Galindo, que ha jugat 4 mundials i els Jocs del Mediterrani i ha guanyat 5 vegades el Campionat d'Espanya, i Raul Lao, campió del Món Juvenil.

Àngel de la Vega: "No s'ha fet mai un torneig amb tants jugadors internacionals ni aquí ni a l'Estat espanyol"

Segons Àngel de la Vega, organitzador del l'Open de Petanca d'Hivern Ciutat de Rubí, "no s'ha fet mai un torneig amb tants jugadors internacionals ni aquí ni a l'Estat espanyol".

Cal recordar que el Club Petanca Santa Rosa va guanyar el 13 d'octubre, a Santa Susanna, el Campionat de Catalunya de Clubs Autonòmics, en la categoria masculina. La tripleta rubinenca va estar integrada per Pedro Ortiz, Manuel Martínez i Àngel de la Vega.