Empat a 1 del Veinti en el seu primer desplaçament

El partit correspon a la 2a jornada del grup 3 de la Segona Catalana

El CF Juventud 25 de Septiembre va tornar a repetir el resultat a la seva primera sortida a domicili que li enfrontava amb el Vilanova del Camí, partit corresponent a la 2a jornada del grup 3 de la Segona Catalana.

Igual que a la jornada anterior, la primera part la va dominar l'equip local que va aconseguir avançar-se al marcador al minut 39. A la represa, va sortir millor l'equip de Richard Giménez que es va apoderar de la pilota i aconseguia la igualada al minut 62, amb un gol d'Óscar Hidalgo. El Veinti va disposar d'un parell d'ocasions molt clares per emportar-se els 3 punts, però el marcador no es va moure, reflectint l'1-1 final.

El proper compromís del CF Juventud 25 de Septiembre, és diumenge 24 a les 12:05 hores contra el CD Almeda al Municipal 25 de setembre.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.