Empat in extremis del Veinti a Marianao

El CF Juventud 25 de Septiembre continua a la tercera posició empatat amb el Gavà i a 9 punts del líder Ciutat Cooperativa

El CF Juventud 25 de Septiembre va treure un punt a l'última jugada del partit que el va enfrontar al CD Marianao Poblet, corresponent a la jornada 23 del grup 3 de la Segona Catalana, que finalment va quedar en un resultat d'1-1.

Partit entre dos equips que ocupen els llocs capdavanters del grup, i això es va notar a la gespa amb molta intensitat i tensió en el joc. A la primera part un parell d'ocasions clares per a cada equip, però el marcador no es va moure.

A la represa es va avançar l'equip local amb un gol al minut 63. El porter del Veinti, Marc Arús, mantenia l'equip al partit amb algunes intervencions de mèrit. L'equip de Richard Giménez ho va intentar fins al final i en el temps de descompte, Óscar Hidalgo aconseguia el gol de l'empat amb què va acabar el partit.

El CF Juventud 25 de Septiembre continua a la tercera posició empatat amb el Gavà i a 9 punts del líder Ciutat Cooperativa. Diumenge vinent rebrà la visita del CF Molins de Rei al Municipal 25 de setembre a partir de les 12:05 hores.

El filial del Veinti per la seva banda, assolia la victòria contra el CD Montcada C per 3 gols a 2.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.