Empat del Veinti que l'allunya del liderat

L'equip trenca la ratxa de 7 victòries consecutives encara que encadena 13 partits sense conèixer la derrota

El CF Juventud 25 de Septiembre s'ha deixat dos punts al partit corresponent a la jornada 27 del grup 6 de la Tercera Catalana, que el va enfrontar al CD Can Parellada (1-1), com ja va passar en el partit de l'anada.

El Veinti va ser molt superior durant gran part del xoc però no va saber materialitzar les ocasions. Es va avançar l'equip de Rubí amb un gol de Marçal al minut 18, però passada la mitja hora de joc un error a la sortida de la pilota va provocar el robatori i posterior gol per a l'equip de Terrassa que posava l'empat al marcador.

A la segona meitat seguia el control de joc a càrrec del Veinti que es va accentuar amb l'expulsió del jugador visitant Eric al minut 60, monòleg dels homes de Richard Giménez fins al final del partit que, malgrat el domini, no van trobar el gol que li donés els 3 punts.

Amb aquest empat el CF Juventud 25 de Septiembre trenca la ratxa de 7 victòries consecutives encara que encadena 13 partits sense conèixer la derrota. Continua segon a la classificació però ara a 5 punts del líder San Lorenzo mancant tres partits per disputar-se.

Diumenge que ve partit fora de casa contra la UE Castellbisbal a les 19:45 h.