Empat del Veinti a casa

Tot i l'empat, el CF Juventud 25 de Septiembre segueix líder amb 7 punts d'avantatge en la classificació

Aquest diumenge es va disputar el partit entre el CF Juventud 25 de Septiembre i el CFCS Juan XXIII, corresponent a la 24a jornada del grup 6 de la Tercera Catalana, que va acabar en empat al marcador.

Abans de la mitja hora s'avançava l'equip visitant després d'una errada de la defensa, es va refer bé el Veinti que 5 minuts després igualava el marcador per mediació de Roli. Amb l'empat a 1 es va arribar al descans.

A la represa, l'equip de Richard Giménez va sortir adormit i els de Terrassa es van posar amb 1-3 en dos errors més en defensa.

Li va tocar reaccionar al Veinti i els canvis que es van introduir van donar fruit. Kai al minut 53 i Óscar de penal al 66 van posar l'empat a 3 al marcador. Ho va intentar el Veinti fins al final però no va aconseguir el gol de la victòria.

Tot i l'empat, el CF Juventud 25 de Septiembre segueix líder amb 7 punts d'avantatge sobre el seu perseguidor, la UE Sabadellenca.

El dissabte vinent desplaçament al municipal de Can n'Anglada per jugar contra el filial del Sant Cristóbal a partir de les 19:30 h.