Empat del Veinti contra el segon classificat

El partit va estar molt igualat durant els 90 minuts, amb tots dos equips molt efectius defensivament

El passat diumenge es va disputar, al Municipal 25 de setembre, el partit entre el CF Juventud 25 de Septiembre i la UE Sabadellenca, corresponent a la jornada 29 del grup 6 de la Tercera Catalana. El resultat final d'empat a 0 deixa l'equip local a només 2 victòries de proclamar-se campió i aconseguir l'ascens a la Segona Catalana.

Respecte al partit, igualtat màxima durant els 90 minuts al terreny de joc, amb tots dos equips molt efectius defensivament i intentant controlar el joc al centre del camp. Potser les millors ocasions van ser pel Veinti, amb gol anul·lat per mà inclosa, però els 2 equips van fer mèrits per no perdre el matx.

També hi va haver molt bon ambient a les grades del Municipal on els seguidors van gaudir d'un gran partit de futbol.

El pròxim partit dels homes de Richard Giménez serà dissabte contra el CF Junior, a partir de les 18:30 hores a Sant Cugat.