Empat del Veinti en el seu retorn a Segona Catalana

L'equip torna set anys després a disputar un partit a la categoria de Segona Catalana

Set anys després, tornava el CF Juventud 25 de Septiembre, a disputar un partit a la categoria de Segona Catalana. Ho va fer davant la UD Unificació Bellvitge a casa, davant de la seva afició i amb empat a 1 al marcador final.

Cada part se la va emportar cada equip en aquesta primera jornada del grup 3. Els nervis del debut davant un rival assentat a la categoria, va fer que la primera meitat fos per a l'equip visitant, que amb un penal al minut 34, es posava per davant al marcador el Bellvitge.

Després del descans, va sortir més endollat el Veinti, tenint la pilota i arribant a porteria contrària. A 10 minuts del final, Kai Arjona (que va ser expulsat als últims minuts) marcava un gol olímpic per posar l'1-1 final. L'equip de Richard Giménez va tenir un parell d’oportunitats per avançar-se al marcador però aquest no es va moure fins que va sonar el xiulet.

La propera jornada l'equip visita al CF Vilanova del Camí, el diumenge 17 de setembre a les 12:00 hores.