L'equip femení del Cent Patins cau a la lliga

Tot i això, les noies estan satisfetes, ja que tornen a casa amb la Súper Copa d'Espanya i la Copa de la Reina

Aquest dissabte es disputava el segon partit de la lliga Iberdrola, on a les noies del HCR Cent Patins només els hi valia la victòria després de la derrota a la pròrroga de la setmana passada a Valladolid davant el CPL Valladolid.

L'equip rubinenc, que amb el suport de la seva grada va omplir la Francesc Calvo, va anar per davant en tot moment en el marcador. El partit va començar molt bé i als set minuts de partit ja guanyaven per 2-0 amb gols de Moreno i Juliana. Però les pucelanes van refer-se i abans del descans ja empataven el marcador, mitjançant els gols de Jimena i Olívia.

A la represa, tots dos equips volien sentenciar el partit i les oportunitats s'intercalaven de porteria constantment, però les porteres d'ambdós equips, Maria Sierra per part de CPLV i Ana Maria Munevar per Rubí, van frustrar tot atac.

Quan faltaven vuit minuts, Judit va tornar a posar per davant el marcador, però les rubinenques no van poder amarrar el partit i quan faltaven dos minuts Ana Sierra posava l'empat al marcador, portant el partit a la pròrroga. Novament en el gol d'or, les pucelanes s'emporten la victòria amb gol de Jimena que els hi donava el partit i el títol de lliga.

Les noies del Cent Patins no van poder forçar el tercer partit, però acaben la competició nacional amb bon sabor perque tot i perdre la lliga, els èxits han tornat a casa amb els títols de la Súper Copa d'Espanya i la Copa de la Reina.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.