L'equip femení del Cent Patins s'emporta la victòria

L'equip masculí també guanya i ascendeix a la lliga d'or

Aquest cap de setmana començaven els play-offs per la lliga femenina de l'equip del HCR Cent Patins. Les rubinenques, pràcticament intractables a la lliga regular, han superat el primer partit de la semifinal a terres valencianes a un CP Vila-real sense gaire sort en atac.

Les noies de Marcus Fajardo han dominat el partit des del primer minut, ja que al cap de quatre minuts de partit es posaven capdavanteres al marcador amb gol de la Jana Reventós. Les de Castelló no arribaven a porteria i a la primera part només van disparar vuit vegades a la porteria catalana, que deixava un resultat a la primera part de 3-0. A la represa més del mateix, i només un gol del Vila-real va maquillar un resultat ben favorable pels interessos del Cent Patins. Resultat final d'1-5 a només una victòria per a la final, que serà el cap de setmana del 29-30 d'abril.

La gran notícia del HCR Cent Patins és l'ascens del segon equip masculí a la lliga Or de l'hoquei línia. L'última seu per l'ascens es disputava a Sagunto. Només necessitaven una victòria que no va arriba fins al segon partit de dissabte i és que en el primer partit van perdre contra el rival directe l'Alas de Sagunto per 3-2. Però ja el partit de la tarda no se'ls va escapar els tres punts i van superar el Metropolitano per 4-1, resultat que els donava l'ascens matemàtic a lliga Or, màxima categoria per a un equip filial. Categoria que recuperen després del descens a la temporada 2020-21 en la que la van perdre.

Equip masculí del Cent Patins. FOTO: Cent Patins