Els equips de l'HCR Cent Patins no guanyen cap títol a la Copa del Rei i la Reina

Tant el femení com el masculí han jugat dos partits molt ajustats

L'HCR Cent Patins torna a casa amb les mans buides de la Copa del Rei i la Reina. Els primers a començar la competició van ser els nois en uns quarts de final davant HC Espanya. Partit ajustat que acaben guanyant amb gol d'or després de l'empat a tres. A les semifinals van caure contundentment amb el Molina Sport de Gran Canàries, partit en el qual els rubinencs no van tenir cap possibilitat de poder superar amb un contundent 8-1, equip canari que a la final es proclamaria campió de la copa del rei davant el CPL Valladolid.

ls primers a començar la competició van ser els nois en uns quarts de final davant HC Espanya. Foto: HCR Cent Patins

El femení del Cent Patins va començar la competició davant l'Skulls d'Almàssera per 4-1. A la final de la copa es retrobaven amb el CPL Valladolid. Equip que superen a lliga, però a les finals és un equip a batre. El partit es va posar de cara a les val·lisoletanes i al cap de set minuts de partit ja estaven al davant al marcador. Les noies de Marcus es van trobar unes val·lisoletanes pressionant a tota la pista i és clar si pressiones a un equip que pressiona com és Rubí tot es limita a la punteria de cara a porteria. Bon partit de les noies catalanes però sense fortuna de cara a gol. Victòria pucelanes per 1-4 que es proclama campiona de la Copa de la Reina.

Tots dos equips dels Cent Patins estan orgullosos del seu treball, ja que no és fàcil arribar a aquest punt i ja es preparen per a la lliga, que és d'aquí a dues setmanes torna la lliga.