Els equips del Cent Patins es mantenen a la segona jornada de la Lliga Nacional

Els tres equips han aconseguit uns resultats molts semblants als de la primera jornada

La segona jornada dels tres equips de l'hoquei Cent Patins ha acabat amb uns resultats molts semblants a la primera. L'equip del Cent Patins B a la categoria Or, comença a demostrar alguna petita mancança com es l'efectivitat de cara al gol. En aquesta ocasió van ser derrotats a casa dels ASME Tucans amb un resultat de 6-0. Massa càstig per al qual es va veure. No obstant això, l'equip és jove i té ganes de mantenir-se ala categoria i guanyar-se un joc al primer equip.

Per altra banda, les noies també van jugar davant les Tucans, que van aconseguir la segona victòria que les deixa líders per 4-7, amb un sofrit partit. Van poder guanyar pel fet que als últims 20 minuts, guanyaven 1-6, i aquesta relaxació va provocar la remuntada de les barcelonines que se'n van arribar a posar 4-6. Quan faltaven quasi nou minuts, una aturada del joc de gairebé 40 minuts per la lesió d'una jugadora de Tucans, va donar l'aire per respirar que els hi faltava. Va suposar un bon joc de les rubinenques, que volen continuar aspirant un any més a tot.

L'equip masculí es desplaçava per la seva part a Palma de Mallorca per veure's les cares amb l'HC Espanya. Els nois de Juanpa van començar de la millor manera i, es que quan faltaven 12 minuts del primer temps, van guanyar per 0-3.

Malgrat això, els nois els hi costa mantenir el resultat a favor i van acabar amb un empat a tres. Finalment, van aconseguir la victòria final a la tanda de penals i dos punts molt importants per a afrontar un nou partit la setmana vinent.