Els equips d'hoquei del Cent Patins encaren la recta final de la primera volta

Els nois de Fajardo es juguen participar a la Copa del Rei

L'hoquei Rubí Cent Patins es troba a la recta final de la primera volta, i aquest cap de setmana l'equip femení cedia uns punts davant les Asme Tucans de Sant Adrià del Besòs. Un derbi tens, com acostuma a ser. Les noies de Rubí van disposar de millors ocasions i oportunitats, però la falta d'encert de cara a la porteria va passar factura al final del partit. Les Tucans van desplegar el seu joc tancant-se a darrere i sortint en carrera fins a poder llençar a la porteria. Les rubinenques, per la seva part, van desaprofitar una jugada en la qual es van quedar en superioritat de dos. Final del partit amb empat a 3, a la pròrroga més del mateix. I a la tanda de penals, les espartanes del Cent Patins no van poder marcar-ne cap. Rubí suma un bon punt que, a més, manté a mà la primera plaça.

D'altra banda, els nois del club rubinenc marxaven a Almàssera, un desplaçament plàcid davant la ventafocs de la lliga i últim classificat. Els nois de Fajardo mai van veure perillar els tres punts, i és que, a la primera part, el marcador era de 0-4, que van ampliar a la segona part fins a l'1-11 final.

La setmana vinent disputaran l'últim partit de l'any, punts importants per a consolidar-se entre els sis primers que els hi donaria l'oportunitat de jugar la Copa del Rei.

Per la seva part, les noies no tornaran a jugar fins a l'any vinent.