Els dos equips sèniors del Cent Patins sumen un nou triomf

Els dos conjunts van aconseguir la victòria abans de disputar la Copa del Rei i la Reina

El Sènior Masculí i el Femení del Cent Patins van aconseguir una nova victòria. Sens dubte, uns resultats molt positius abans d'afrontar la Copa del Rei i la Reina, respectivament. Ara, descans pels dos equips per preparar-se pel torneig del "KO".

Per una banda, els nois van jugar el dissabte davant el Metropolitano, de Bilbao, i van assolir un triomf força plàcid, tot i passar alguna dificultat en alguns trams del partit. L'equip dirigit per Marcus Fajardo va trigar a encarrilar l'enfrontament, i és que els bilbaïns, tot i tindre un equip jove, no van posar les coses gens fàcils.

Encara que a la primera part el Rubí guanyava per 4-1, amb gols de Coronas (2) Genís i Fajardo, el Metropolitano no va llençar la tovallola en cap moment i va posar el marcador en 5-4 a deu minuts del final. En aquest punt, els locals van espavilar i, gràcies a Ian, Pol, Fajardo i Sergio Medina, van deixar el resultat final de 8-4 i van endur-se els tres punts.

Per l'altra banda, les noies van jugar el seu partit el diumenge a la tarda davant el Tsunamis de Barcelona. Les del Cent Patins van anar en tot moment per sobre en el marcador, malgrat que no van desplegar el millor joc de la temporada.

No va ser un partit fàcil de guanyar, però aquesta vegada la sort de cara a porteria es va aliar amb les rubinenques i, sobretot, la gran intervenció de les dues porteres espartanes, Carme i Munevar, que van decidir el partit. Els gols locals van ser obra de l'americana Tere i de Judit Pareja.

També es va disputar la segona Seu Elit, on els joves de Lorente "Tito" van perdre l'opció de guanyar la lliga, després de ser escombrats pel Tucan (6-3) i de caure contra Las Rozas (4-5). Els rubinencs només van ser capaços de superar el Fènix (6-1).