L'Esportiu Rubí femení ascendeix a primera divisió en un partit històric

Les noies tornen a l'elit del futbol sala 7 anys després

Les noies de l'Esportiu Rubí han aconseguit una fita històrica a la petita localitat de Bembrive, Vigo. Les rubinenques s'han imposat amb un 1 - 2 davant les gallegues que els ha permès ascendir a primera divisió 7 anys després.

Les de Rubí van arribar a un pavelló ple de gom a gom, i amb un equip contrari disposat a donar-ho tot. La pressió va fer que sortissin una mica atemorides els cinc primers minuts. Generaven ocasions de gol, però la pilota no entrava, les de Bembrive pressionaven i les obligava a defensar molt enrere.

Tot i això, les rubinenques van aguantar bé i la por va marxar amb el primer gol de la Sandra Navarro. Aquest gol va minvar els ànims de les oponents, tot i que continuaven lluitant per la victòria i l'Esportiu havia de continuar amb la seva millor defensa. Abans de la segona part arribava el segon gol a mans de la Claudia Rios.

La segona part va continuar amb la mateixa tònica de la primera, tot i que les de Rubí intentaven generar més gols, el seu objectiu era la defensa. A falta de 3 minuts, les gallegues van marcar gol i van sentenciar el partit amb un resultat final d'1-2.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.