L'Esportiu de Rubí de futbol sala femení competirà per la Copa de la Reina

El partit serà contra l'AE Penya Esplugues al pavelló de La Llana, el 17 de setembre a les 19:45h

El Club Esportiu de Rubí de futbol sala, a categoria del Sènior A femení, jugarà la primera eliminatòria aquest diumenge per a classificar-se al campionat de la Copa de la Reina. El partit serà contra l'AE Penya Esplugues al pavelló de La Llana, el 17 de setembre a les 19:45h.

Gràcies a l'esforç de la temporada passada, les jugadores rubinenques van aconseguir la classificació per a la competició, i des del club asseguren que aquest diumenge s'enfronten a un rival molt dur, però serà un "partit històric".

És una eliminatòria única i a la segona eliminatòria, entren els partits nacionals. L'equip rubinenc s'enfronta al primer partit oficial que juga aquesta temporada, i la setmana vinent comencen la lliga.

L'any passat va ser el primer cop que va estar a segona divisió nacional, van ser cinquenes a la classificació, i gràcies a això poden disputar-se la Copa de la Reina.

Des del club, estan orgullosos de poder tenir aquesta oportunitat i asseguren poder millorar aquesta temporada.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.