Gran jornada d'hoquei línia en la pista Francesc Calvo de Rubí

El segon equip sènior va treballar de valent per obtenir els tres punts

Les primeres a jugar van ser el segon equip femení del Cent Patins, que disputaven la primera seu d'ascens a Or a casa. Les noies, dirigides per la Judit Pareja, són l'únic equip que l'ha guanyat tot aquest any i encara queden sis partits, per la qual cosa tenen moltes possibilitats d'aconseguir l'ascens a la lliga Or. Recordem que és la primera vegada en els més de vint-i-cinc anys d'història del club que té un segon equip femení. Els resultats van ser de Rubí 6 -Torrelavega 0, Rubí 3 - Sumendi 0.

El segon equip sènior, que intenta sortir de la part baixa de la taula, va treballar de valent per obtenir els tres punts davant uns Tucans que no va posar gens fàcil el partit i va acabar amb una victòria per la mínima Rubí.B 2 - Tucans 1.

Per la seva part, el primer equip femení va guanyar a la pròrroga davant les fèmines de Tucans. Les de Rubí es van deixar remuntar un marcador de 3-1 quan la sensació de superioritat era evident i la pròrroga es va produir quan Tucans va empatar el partit a falta 6 segons per a les acaballes, però finalment el gol a la pròrroga de la Juliana li va donar els dos punts final.

Pel que fa als nois, tenien doble jornada d'hoquei línia, però el partit davant l'Espanya de dissabte es va suspendre per una avaria a l'avió dels Mallorquins.

Diumenge si que van poder jugar davant Guanches en un partit endarrerit de la primera volta. Partit complicat pels nois que entrena Juan Pablo Triviño, un partit que era clau per no perdre posicions a la classificació, ja que l'equip tinerfeny pot ser un dels equips amb els que lluitar de cara a tindre opcions els play-offs. Gran rendiment en el joc i feina ben feta com demostra el resultat final de 3-5 pels rubinencs que no es despenja de la part alta.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.