Gran victòria del Veinti contra el líder

Quarta victòria consecutiva per al club rubinenc, que se situa a sis punts del líder en la classificació

Aquest cap de setmana el CF Juventud 25 de Septiembre ha visitat la UD San Lorenzo, líder del grup 6 de la Tercera Catalana en el partit corresponent a la jornada número 23. Victòria de mèrit del conjunt de Richard Giménez, que va demostrar el seu bon moment de forma amb un gran resultat d’1-3.

Control total de la pilota per al quadre de Rubí des de l'inici del partit amb arribades constants a l'àrea rival. Fruit d'això, abans del quart d'hora, Roli i Óscar Hidalgo posaven el 0-2 al marcador demostrant el domini visitant. Fregant el descans, en una de les poques ocasions que va tenir als primers 45 minuts, el San Lorenzo retallava diferències amb l'1-2.

Els jugadors de Richard Giménez. FOTO: Cedida

No va canviar gaire el guió del partit al inici segona meitat, control de la pilota del Veinti i el gol de Marçal al minut 54, després d’un contraatac perfecte, posava l’1-3.

A partir d'aquí el San Lorenzo se'n va anar una mica més amunt per intentar entrar al partit però la contundència defensiva i una bona actuació del porter Chema, van evitar que el marcador es mogués.

Quarta victòria consecutiva i 9è partit sense perdre per a un CF Juventud 25 de Septiembre que se situa a sis punts del líder. La pròxima jornada repeteix com a visitant contra el FC Matadepera, dissabte a les 18:15 h.