Gran victòria del Veinti a la vuitena jornada de lliga

L'equip filial no va tenir tanta sort i va perdre contra la UE Castellar

El CF Juventud 25 de Septiembre va guanyar 3-0 contra el UD Sector Montserratina en el partit de la vuitena jornada de la lliga, que es va disputar el passat diumenge.

El partit va estar controlat des de l'inici per l'equip de Richard Giménez, i els golejadors van ser jugadors que van sortir des de la banqueta. Al minut 15, Roli va haver d'abandonar el terreny de joc visiblement lesionat, i el seu lloc el va ocupar Pedro que sis minuts després marcava l'1-0. El Veinti va tenir un parell d'ocasions més abans d'arribar al descans, però sense encert.

A la represa, mateix guió amb control de la pilota per part de l'equip local i els visitants intentant buscar les contres. Un altre cop dos jugadors de refresc van ser els encarregats de moure el marcador. Marçal al minut 69 i Izan Quiñonero al 72 van posar el definitiu 3-0.

Amb aquesta victòria el Veinti escala fins a la cinquena posició amb 13 punts, després de guanyar 3 partits de manera consecutiva. A la jornada vinent, que tindrà lloc el 4 de novembre a les 18h, el club rubinenc visitarà el Club Barcelonista Terlenka.

Per la seva banda, el filial del CF Juventud 25 de Septiembre va caure derrotat per 4-1 en la seva visita al filial de la UE Castellar. L'Amateur B del Veinti és 4t classificat, amb 9 punts, després de cinc jornades disputades.