L'HCR Cent Patins fa ple de victòries a casa

L'equip or de l'HCR Cent Patins lluita per evitar les últimes places i això implica guanyar els rivals directes

L'equip or de l'HCR Cent Patins lluita per evitar les últimes places i això implica guanyar els rivals directes. En aquest cas ha estat el CPL Madrid que no va ser cap problema pel segon equip de Rubí, que el va superar amb un contundent 6-1.

El femení va aconseguir una nova victòria davant el CPL Madrid que no va tenir cap oportunitat de puntuar en el partit, un partit que va ser ferm i plàcid per a les líders de la categoria. Cal destacar a la jove promesa de l'hoquei, Laia Roig, la infantil de 14 anys que va ser la portera titular durant tot el partit mantenint la porteria rubinenca a zero. Resultat final de Rubí 10 - CPL Madrid 0.

El masculí tenia doble jornada, dissabte davant les Rozas i diumenge contra HL Espanya. En tots dos partits els nois del Cent Patins van fer dos dels millors partits a casa. Ferms en defensa i gol a la davantera els nois de Juanpa Triviño van sortir endollats i disposats a resoldre en partit ràpidament. Resultats de Rubí 5 - Les Rozas 1 i Rubí 3 - HL Espanya 1. Sis importantíssims punts que els col·loca tercers a la lliga a 5 punts de seu respectiu perseguidor.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.