El HCR Cent Patins present a les victòries de les diferents seleccions espanyoles a Europa

Quatre títols en dues setmanes amb forta presència de jugadors i jugadores del club rubinenc

Les selecciona masculina  i femenina d'hoquei patins en línia van completar aquest diumenge el seu quart títol, entre absoluta i júnior,amb la victòria contra França als penals després d'haver remuntat un 0 a 2 en contra amb un David Ros indispensable per a la final, a més, no ens podem oblidar de l'ajudant del seleccionador és el tècnic i membre indispensable de l'staff a Rubí, Marcus Fajardo. En el cas de l'equip júnior el país veí també era el rival a la final. Amb la victòria per 3 a 1 de la selecció espanyola, els representants del Cent Patins, Iván Meida i Manel de la Cruz, es van emportar el trofeu cap a Rubí.

Pel que fa a la selecció femenina absoluta França tornava a ser el nostre rival a la final. Amb la victòria per 1 gol a 0 les rubinenques Alejandra Vallejo, Judit Pareja i Lucía Moreno a més d'Eva Marquès amb un passat rubinenc se'n van emportar el títol cap a casa. En el cas de la júnior femenina va guanyar per 4 a 0 a Namíbia, equip convidat al campionat i va guanyar a França a la semifinal, fent que Lucía Moreno i Nayade Rodríguez s'emportin el títol a la ciutat.

D'altra banda, la final de la Supercopa d'Espanya es jugarà a la pista Francesc Calvo del Cent Patins

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.