Important victòria del primer equip masculí de waterpolo del CN Rubí

Amb aquesta victòria contra el CN Canoe de Madrid els nois s'asseguren la 10a posició

El primer equip de waterpolo absolut masculí del CN Rubí va assolir una transcendental victòria contra el CN Canoe de Madrid (10-8). Amb aquest resultat, els nois dirigits pel Tiago, s'asseguren la 10a posició, a l'espera de l'últim partit contra el CN Sant Feliu aquest divendres a partir de les 20:45h. Per la seva part, les noies de l'absolut disputaran dissabte el seu penúltim partit contra el CN terrassa a Can Rosés, a partir de les 18:15h.

En waterpolo es va celebrar el tradicional torneig femení "Women Spring CUP" a Lloret de Mar. El CN Rubí va competir amb dos equips, un infantil i un cadet, que van oferir un molt bon nivell. L'equip infantil va assolir la 4a posició i el cadet que format amb waterpolistes del club i del CE Illes Balears, va assolir una meritòria 2a posició.

En natació, els alevins del club van disputar la 7a jornada de la lliga alevina a Manresa. També dissabte l'equip de natació es va desplaçar fins a Badia del Vallès, per disputar el Trofeu de Badia en categoria Absoluta. Els nedadors del club van oferir un bon rendiment en aquesta competició preparatòria de cara a assolir les marques mínimes per poder participar en els Campionats de Catalunya d'estiu. Durant aquestes setmanes el ritme de competició anirà en augment, competint pràcticament cada setmana.

L'equip del CN Rubí durant el Trofeu de Badia del Vallès. FOTO: Cedida

L'equip del CN Rubí durant el Trofeu de Badia del Vallès. FOTO: Cedida

Diumenge en triatló es va celebrar el "XXVIII Triatló del Prat - per equips open". El CN Rubí va competir amb un equip mixt format per Cintia Cruz, Sílvia Rodriguez, Marc Lopez, Iñaki Fusté i Daniel Soto. L'equip va assolir la 8a posició en la categoria mixt i la 52a a la general.

Triatlo El Prat OPEN. FOTO: Cedida

Triatlo El Prat OPEN. FOTO: Cedida

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.