Maneta del Veinti a l'estrena de lliga

La victòria del CF Juventud 25 de Septiembre el situa, momentàniament, com a líder de la classificació

Aquest cap de setmana ha arrencat la primera jornada de la Tercera Catalana, amb la visita a Sabadell del CF Juventud 25 de Septiembre per enfrontar-se a la UE Planadeu-Roureda (0-5).

L'equip de Richard Giménez no va poder tenir una millor arrencada, ja que als 3 minuts de partit es va avançar al marcador, per mediació de Younes. Domini total del conjunt rubinenc que a la mitja hora, novament Younes, establia el 0-2. El quadre local amb prou feines inquietava la porteria de Rodrigo i abans del descans, Roli de penal, posava el 0-3 al marcador.

A la represa, el partit va baixar la intensitat i el Veinti va continuar amb el domini de la pilota. Óscar Hidalgo, incorporat després del descans, posava el 0-4 amb un bon cop de cap.

Múltiples ocasions per al Juventud 25 de Septiembre, amb penal fallat inclòs, i just abans del xiulet final, Pedro tancava el marcador amb una volea amb l’esquerra per establir el definitiu 0-5. Bona victòria del Veinti en el seu primer partit que el situa, momentàniament, com a líder de la classificació.

El pròxim diumenge, 25 de setembre, a partir de les 9 h, jornada festiva en commemoració del 60è aniversari de la tràgica rierada del Vallès. Tindrà lloc la presentació del primer equip, partit de promeses i una botifarrada popular (els tiquets es poden retirar a les oficines del club). Per finalitzar el dia, a les 12 h, partit contra el FC Matadepera corresponent a la segona jornada de lliga.

Inscripcions obertes per jugar al Veinti

D'altra banda, el club fa una crida a infants i joves d'entre 4 i 18 anys per provar a jugar de forma gratuïta durant el que resta del mes de setembre.

En aquest sentit, el Veinti aposta fort pel futbol femení, amb dos equips de futbol base (benjamí i aleví/infantil) i un equip sènior femení. Les famílies i persones interessades poden contactar amb el club rubinenc a través del correu electrònic: juventud25@hotmail.com, trucant al 682 40 10 90 o bé a les mateixes oficines del municipal.