Maneta del Veinti en el seu primer partit com a visitant

El club rubinenc marca cinc gols al CF Pueblo Nuevo 2002 de Terrassa

El club Juventud 25 de Septiembre viatjava aquest cap de setmana a Terrassa per afrontar el seu primer partit com a visitant, a la tercera jornada del grup 6 de la tercera catalana. El seu rival ERA el CF Pueblonuevo 2002 i el partit va acabar amb golejada per a l'equip de Rubí 0-5.

Es va posar de cara el partit amb l'expulsió del porter rival a l'inici, després d'una falta fora de l'àrea, quan el davanter Sidiky encarava la porteria. Control absolut del joc per als homes de Richard Giménez, que es van avançar amb un gol al minut 25 obra de Roli.

El quadre local es va defensar bé durant la resta de la primera part que va acabar amb el 0-1. A la represa, desplegament ofensiu del Veinti, que va superar físicament al rival. Kevin, Kai Arjona, novament Roli i Óscar Hidalgo van tancar el marcador.

Es tracta de la tercera victòria consecutiva del Veinti (3 de 3), que es col·loca líder de la classificació empatat amb el Júnior FC.

A la pròxima jornada rebrà al CP Sant Cristòfol B, aquest diumenge a les 12 h.