El masculí del Cent Patins cau davant el Molina Sport, actual campió de la copa

Malgrat la derrota, els rubinencs conserven la quarta plaça a la classificació

Gran partit d'aquest dissabte del HCR Cent Patins davant d'un dels favorits per aconseguir el títol. L'equip canari Molina Sport va arribar a la ciutat disposat a no perdre la segona posició, però els de Rubí també volen estar a la part alta de la classificació. Els nois de Marcus Fajardo sabien que no era un partit fàcil però volien fer un bon paper i encara que el marcador demostrés l'àmplia superioritat, l'equip illenc van fer un bon partit.

Els rubinencs van poder aguantar la porta a zero durant els primers quinze minuts. Això i tot, els últims nou minuts de la primera part va ser tot un espectacle de joc per part del Molina i el joc individual de les seves estrelles. Primera part amb resultat d'1-4, a la represa de la segona part els rubinencs van intentar aguantar el resultat i jugar a la contra però sense gaire sort i en aquesta segona part dos gols dels canaris sentenciava el partit. Recordem que l'equip canari és l'actual campió de la copa i està replet de grandíssims jugadors internacionals i espanyols. Resultat final d'1 a 6, però, tot i això, els rubinencs conserven la quarta plaça.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.