El masculí del Cent Patins perd contra un dels favorits per lluitar per la lliga

El club rubinenc es va desplaçar a les Canàries per enfrontar-se al CH Molina Sport

Compromís complicat el que afrontava aquest dissabte el HCR Cent Patins davant el CH Molina Sport, en el poliesportiu Carlos García San Román, a l'illa de Gran Canària.

El partit arrencava, com és habitual, amb els dos equips buscant el seu joc a pista, ja que la temporada passada no es van enfrontar per estar en diferents grups.

El puck es repartia més o menys per igual entre els equips en un enfrontament intens en el qual tots dos porters, Vili Virta i David Ros, es mostraven molt segurs a porteria. Davant l'intent de desnivellar el marcador per totes dues parts, l'equip canari va inaugurar el marcador als quatre minuts de joc.

Llavors l'equip rubinenc va començar a fer una pressió asfixiant buscant l'empat però sense gaire sort, ja que va arribar el segon gol dels jugadors de les illes.
Rubí tirava de casta i, malgrat els dos gols encaixats, es va posar la roba de feina per buscar un joc per on passar i fer el gol que els hi donés ales.

La recompensa arribava d'una bona jugada de Juan Pablo Treviño que aprofitava Marius Godano per retallar diferències, arribant al descans a 2-1, un resultat que deixava el partit encara totalment obert.

A la segona meitat d'aquest, un nou gol del Molina feia molt difícil la remuntada però un gol de Sergio Medina donava esperances amb vint minuts al davant. Quan faltaven sis minuts els canaris sentenciaven el partit amb el quart gol i un cinquè a porta buida.

Gran partit dels rubinencs tot i haver perdut contra un dels favorits per a lluitar per la lliga.