Més de 50 equips del Vallès participen en el torneig de bàsquet Ciutat de Rubí

El CEB Sant Jordi va expressar la seva solidaritat amb el Club Ciclista de Rubí per la pèrdua de dos dels seus integrants

Aquest cap de setmana s'ha celebrat la sisena edició del torneig de bàsquet Ciutat de Rubí al pavelló poliesportiu de La Llana. Més de 50 equips de sis clubs diferents del Vallès han participat en el torneig, des d'infants de 8 anys, fins als sèniors, que han pogut gaudir de la festa del bàsquet que simbolitza l'inici de la temporada 22/23.

A més, durant la jornada, el club esportiu de bàsquet de Rubí, el CEB Sant Jordi, va voler expressar la seva solidaritat amb el Club Ciclista de Rubí per la pèrdua de dos dels seus integrants el passat 21 d'agost en un tràgic accident, convidant al seu president, Pedro Cancio, a entregar algun dels records als participants i dedicar unes paraules als seus companys.

Pedro Cancio, president del Club Ciclista de Rubí, durant el torneig. FOTO: CEB Sant Jordi

Pedro Cancio, president del Club Ciclista de Rubí, durant el torneig. FOTO: CEB Sant Jordi

També va estar present l'alcaldessa de la ciutat, Ana Maria Martínez, el regidor d'esports, Juan López, i diferents representants de l'ajuntament, "que ens van
expressar la necessitat de construir més instal·lacions esportives com el pavelló de La Llana per encabir el creixent nombre de practicants (especialment infants i joves) de la ciutat".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.